123win.gr blog
10 February 2012

Κλήρωση Διαγωνισμού: Ψηφιακός Σαρωτής ION PICS 2 PC

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του διαγωνισμού “Κέρδισε Ψηφιακό Σαρωτή ION PICS 2 PC για Φωτογραφίες, Slides και Αρνητικά”.

Επιλεγμένος/η Συμμετέχων: AIKATERINI MADIA

Επιλαχόντες:

1. TEREZA KARVOUNIARI
2. ARGYRIS PARASKEVAS
3. ANTONIS VEKRIS
4. DIMITRIS DOURLAS
5. ANASTASIA DIMITRIADOU

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Για να αναδειχθεί κάποιος Νικητής, πρέπει πρώτα να γίνει εξακρίβωση ταυτοπροσωπίας του Επιλεγμένου Συμμετέχοντα και να λάβουμε υπογεγραμμένη τη Δήλωση Αποδοχής Δώρου

1 February 2012

Αγανακτισμένο δώρο!

Στο… πνεύμα των ημερών ο νέος διαγωνισμός του 123win.gr!

Κέρδισε ένα ηχείο Angry Birds Red Bird – συμβατό με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που διαθέτουν υποδοχή για 3.5mm jack (π.χ. music player, κινητό, iPod, iPad, tablets, κονσόλες παιχνιδιών, κ.α.). Αν η συσκευή δέχεται ακουστικά, μπορείς να τη συνδέσεις με το ηχείο Red Bird. Συμπεριλαμβάνεται βάση στήριξης συμβατή με τις περισσότερες συσκευές, αλλά δεν είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του Red Bird ως ηχείο.

Καλή τύχη!

9 January 2012

Κληρώσεις Διαγωνισμών

Σήμερα έγινε η κλήρωση των τριών διαγωνισμών που έληξαν πρόσφατα και που ήταν από τους πιο δημοφιλείς στο 123win.gr.

Διαγωνισμός: Κέρδισε 3D Ψηφιακή Κάμερα Fujifilm FinePix Real 3D W3
Επιλεγμένος Συμμετέχων: Πέτρος Καρούτσος
Επιλαχόντες: 1) Γιώργος Γιαννακόπουλος 2) Τάσος Λιοπέτας 3) Μερκούριος Νταβλής 4) Δημήτριος Ξενιτόπουλος 5) Όλγα Μαχαίρα

Διαγωνισμός: Κέρδισε Διαμονή στο Blue Dolphins Apartments & Suites
Επιλεγμένος Συμμετέχων: Πέννυ Διονυσάτου
Επιλαχόντες: 1) Γιώργος Τσουράπης 2) Κώστας Οικονόμου 3) Κώστας Στράντζαλης 4) Αντώνης Γκατζιρούλης 5) Τερέζα Καρβουνιάρη

Διαγωνισμός: Κέρδισε Διαμονή στο Αρχονταρίκι Spa Hotel – Άνω Τρίκαλα
Επιλεγμένος Συμμετέχων: Αθανάσιος Κοκτσίδης
Επιλαχόντες: 1) Δονάτος Βενέτης 2) Χαράλαμπος Γκίκας 3) Χαρίλαος Ανθής 4) Νίκη Μαρία Πάστρα 5) Τάσος Καλανταρίδης

Τα επίσημα αποτελέσματα με τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη σχετική σελίδα του 123win.gr αφού γίνει εξακρίβωση ταυτοπροσωπίας και παραλαβή της Δήλωσης Αποδοχής Δώρου.

1 January 2012

Νέα Χρονιά – Νέος Διαγωνισμός

Πάει ο παλιός ο χρόνος και το 123win.gr σας δίνει την ευκαιρία να ξαναζήσετε ευχάριστες αναμνήσεις από παλιότερους χρόνους με τον πρώτο διαγωνισμό του 2012!

Κερδίστε το ION PICS 2 PC και μεταφέρετε στον υπολογιστή σας παλιές φωτογραφίες, slides και αρνητικά 35mm. Απίστευτα γρήγορο, με one-touch σάρωση και ένα μόνο καλώδιο σύνδεσης, το ION PICS 2 PC είναι ιδανικό για να ψηφιοποιήσετε και να αρχειοθετήσετε τις αναμνήσεις σας.

Καλή χρονιά και καλή τύχη!

7 December 2011

Νέος Διαγωνισμός με δώρο 3ήμερο στο γραφικό χωριό των Άνω Τρικάλων

Νέος διαγωνισμός ξεκίνησε σήμερα στο 123win.gr με δώρο ένα αξέχαστο τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο Αρχονταρίκι στο γραφικό χωριό των Άνω Τρικάλων.

Με θέα μοναδική στις γύρω περιοχές, το ξενοδοχείο Αρχονταρίκι, χτισμένο με πέτρα και ξύλο ταξιδεύει τον επισκέπτη σε μια ατμόσφαιρα που προάγει το τοπικό χρώμα και υπογραμίζει την ποιοτική φιλοξενία.

Η ιδιαίτερη γοητεία της περιοχής δεν περνάει απαρατήρητη στον επισκέπτη ο οποίος βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση (μόλις 10 χλμ) από το χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας αλλά και άλλα αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε. Ανάμεσά τους το μοναδικό σπήλαιο του Ερμή με μοναδικούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες το οποίο καταλαμβάνει έκταση 1200 τ.μ, η λίμνη Δασίου η οποία είναι ένα θέαμα μοναδικό στην περιοχή, αλλά και το φράγμα του Φενεού το οποίο δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους.

Η περιοχή διαθέτει επίσης μεγάλη πληθώρα από εκκλησίες, μονές και μοναστήρια η πλειοψηφία των οποίων υπάρχουν από τον 16ο και 18ο αιώνα. Σε αυτές θα δείτε αγιογραφίες, εικόνες και διακοσμήσεις απαράμιλλης ομορφιάς, αλλά και τις ιστορικές μονές του Αγίου Γεωργίου, της Παναγίας, όπως επίσης και το μοναστήρι του Αγίου Βλασίου το οποίο αποτελεί ένα από τα παλαιότερα της Ελλάδος μιας και σύμφωνα με την παράδοση χτίστηκε γύρω στο 1400 όταν βρέθηκε σε κοντινή σπηλιά η θαυματουργή εικόνα του Αγίου.

Η περιοχή προσφέρει επίσης πολλές ευκαιρίες για εναλλακτικές δραστηριότητες. Μπορείτε να εξερευνήσετε τα πλούσια μονοπάτια και διαδρομές τα οποία υπάρχουν τόσο για πεζοπορία όσο και για εξορμήσεις με οχήματα 4×4. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στην ιππασία αλλά και την τοξοβολία στο Κέντρο Ελεύθερης Ιππασίας, στο Ρέθι Κορινθίας, δίπλα ακριβώς από τα Τρίκαλα.

Καλή τύχη!